Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7579
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМоскаленко, В. А.-
dc.date.accessioned2015-10-29T08:09:03Z-
dc.date.available2015-10-29T08:09:03Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7579-
dc.descriptionМоскаленко В. А. Особливості калькулювання послуг та оподаткування в готельному бізнесі / В. А. Москаленко // Науковий вісник НУБіП України. Серія "Економіка, аграрний менеджмент, бізнес". - 2014. - Вип. 200 Ч. 4. - С . 150 -157.en_US
dc.description.abstractРозглянуто основні етапи визначення собівартості послуг готельних господарств, визначено важливість правильної класифікації витрат готельного бізнесу та грамотного формування собівартості послуг як для здійснення ефективного управління так і для зниження податкових ризиків, розкрито взаємозв’язок між сформованою собівартістю готельного номера і управлінським та податковим обліком.en_US
dc.language.isouken_US
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник НУБіП України. Серія "Економіка, аграрний менеджмент, бізнес";Вип. 200 Ч. 4-
dc.subjectсобівартість послугen_US
dc.subjectномерний фондen_US
dc.subjectподатковий облікen_US
dc.subjectексплуатаційні витратиen_US
dc.titleОсобливості калькулювання послуг та оподаткування в готельному бізнесіen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Москаленко В. А.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливостi_кал_кулювання.pdfстаття392,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.