Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7579
Назва: | Особливості калькулювання послуг та оподаткування в готельному бізнесі |
Автори: | Москаленко, В. А. |
Ключові слова: | собівартість послуг номерний фонд податковий облік експлуатаційні витрати |
Дата публікації: | 2014 |
Серія/номер: | Науковий вісник НУБіП України. Серія "Економіка, аграрний менеджмент, бізнес";Вип. 200 Ч. 4 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто основні етапи визначення собівартості послуг готельних господарств, визначено важливість правильної класифікації витрат готельного бізнесу та грамотного формування собівартості послуг як для здійснення ефективного управління так і для зниження податкових ризиків, розкрито взаємозв’язок між сформованою собівартістю готельного номера і управлінським та податковим обліком. |
Опис: | Москаленко В. А. Особливості калькулювання послуг та оподаткування в готельному бізнесі / В. А. Москаленко // Науковий вісник НУБіП України. Серія "Економіка, аграрний менеджмент, бізнес". - 2014. - Вип. 200 Ч. 4. - С . 150 -157. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7579 |
Розташовується у зібраннях: | Москаленко В. А.: наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливостi_кал_кулювання.pdf | стаття | 392,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.