Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7673
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтепаненко, О.О.-
dc.contributor.authorМанжола, М.Ю.-
dc.contributor.authorКузнєцов, Ю.М.-
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.accessioned2015-10-30T14:37:25Z-
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.available2015-10-30T14:37:25Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.uri-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7673-
dc.descriptionСтепаненко О.О. Дослідження впливу компонувань настільних фрезерних верстатів з чпк на якість оброблення деталей / О.О. Степаненко, М.Ю. Манжола, Ю.М. Кузнєцов // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2015. – №2 (78). – C. 113-118.en_US
dc.description.abstractРобота пов’язана з порівнянням оцінювання якості оброблення на верстатах різних компонувань. Для цього здійснено вимірювання серії зразків. У результаті цифрового оброблення даних аналого-цифрового перетворювача (АЦП) кругломіра та профілометра отримано круглограми та профілограми виміряних деталей. Проведено порівняння результатів вимірювань та визначено максимальну величину амплітуди мікронерівностей профілю кожної деталі. Під час порівняння трьох компонувань верстатів було підраховано середньоарифметичну величину амплітуди мікронерівностей для кожної групи деталей (за матеріалом і формою поверхні). Отримані результати досліджень дають уявлення про вплив компонування верстата на якість оброблення деталей і дозволяють зробити раціональний вибір компонувальних особливостей верстата на етапі виготовлення дослідного зразка.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; №2 (78)-
dc.titleДослідження впливу компонувань настільних фрезерних верстатів з чпк на якість оброблення деталейen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№2(78)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1389.pdfстаття4,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.