Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7673
Назва: Дослідження впливу компонувань настільних фрезерних верстатів з чпк на якість оброблення деталей
Автори: Степаненко, О.О.
Манжола, М.Ю.
Кузнєцов, Ю.М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №2 (78)
Короткий огляд (реферат): Робота пов’язана з порівнянням оцінювання якості оброблення на верстатах різних компонувань. Для цього здійснено вимірювання серії зразків. У результаті цифрового оброблення даних аналого-цифрового перетворювача (АЦП) кругломіра та профілометра отримано круглограми та профілограми виміряних деталей. Проведено порівняння результатів вимірювань та визначено максимальну величину амплітуди мікронерівностей профілю кожної деталі. Під час порівняння трьох компонувань верстатів було підраховано середньоарифметичну величину амплітуди мікронерівностей для кожної групи деталей (за матеріалом і формою поверхні). Отримані результати досліджень дають уявлення про вплив компонування верстата на якість оброблення деталей і дозволяють зробити раціональний вибір компонувальних особливостей верстата на етапі виготовлення дослідного зразка.
Опис: Степаненко О.О. Дослідження впливу компонувань настільних фрезерних верстатів з чпк на якість оброблення деталей / О.О. Степаненко, М.Ю. Манжола, Ю.М. Кузнєцов // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2015. – №2 (78). – C. 113-118.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7673
Розташовується у зібраннях:№2(78)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1389.pdfстаття4,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.