Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7687
Назва: Дослідження мікробіологічного стану нових м’яких маргаринів підвищеної біологічної цінності
Автори: Вежлівцева, С. П.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; № 2 (78)
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив введених природних рослинних добавок (цикорлакту, еламіну, лимонної ефірної олії, екстрактів з листя стевії, петрушки, поліекстракту горобинового) та різних пакувальних матеріалів (тубів та полісти-рольних стаканчиків) на мікробіологічну безпечність нових м’яких бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності та її динаміку під час зберігання.
Опис: Вежлівцева, С. П. Дослідження мікробіологічного стану нових м’яких маргаринів підвищеної біологічної цінності / С. П. Вежлівцева // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 2 (78). - C. 202-207.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7687
Розташовується у зібраннях:№2(78)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1404.pdfстаття452 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.