Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7687
Назва: | Дослідження мікробіологічного стану нових м’яких маргаринів підвищеної біологічної цінності |
Автори: | Вежлівцева, С. П. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки; № 2 (78) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив введених природних рослинних добавок (цикорлакту, еламіну, лимонної ефірної олії, екстрактів з листя стевії, петрушки, поліекстракту горобинового) та різних пакувальних матеріалів (тубів та полісти-рольних стаканчиків) на мікробіологічну безпечність нових м’яких бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності та її динаміку під час зберігання. |
Опис: | Вежлівцева, С. П. Дослідження мікробіологічного стану нових м’яких маргаринів підвищеної біологічної цінності / С. П. Вежлівцева // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - № 2 (78). - C. 202-207. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7687 |
Розташовується у зібраннях: | №2(78) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1404.pdf | стаття | 452 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.