Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7818
Назва: | Сучасний стан та тенденції розвитку харчової промисловості України |
Автори: | Кальченко, О. М. Приходько, О. П. Алексєєнко, С. С. |
Ключові слова: | харчова промисловість виробництво підприємства інвестиції інновації |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Вісник Чернігівського державного технологічного у ніверситету. Серія : Економічні науки;№ 3 (75) |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано сучасний стан харчової промисловості України та Чернігівського регіону, висвітлено основні показники її функціонування, виділено головні проблеми, що стримують розвиток харчової галузі та окреслено заходи щодо їх вирішення |
Опис: | Кальченко, О. М. Сучасний стан та тенденції розвитку харчової промисловості України / О. М. Кальченко, О. П. Приходько, С. С. Алексєєнко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. – 2014. - №3 (75). - С.91-97. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7818 |
Розташовується у зібраннях: | Кальченко Ольга Миколаївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
19_s.pdf | стаття | 2,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.