Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8092
Назва: | Дослідження інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості |
Інші назви: | Investigation of innovation activity of food industry enterprises Исследование инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности |
Автори: | Калінько, І. В. Прокопенко, Л. |
Ключові слова: | інноваційна діяльність харчова промисловість інноваційний розвиток інновації виробництво інноваційний потенціал управління інноваціями innovative activity the food industry innovative development innovation production innovation potential innovation management инновационная деятельность пищевая промышленность инновационное развитие инновации производство инновационный потенциал управление инновациями |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Науковий вісник Полісся; № 2(2) |
Короткий огляд (реферат): | В статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості і її місце в промисловості України і розкриваються основні проблеми її інноваційного розвитку. Також виявляються задачі, вирішення яких є необхідною передумовою інноваційного розвитку харчової промисловості. |
Опис: | Калінько, І. В. Дослідження інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості / І. В. Калінько, Л. Прокопенко // Науковий вісник Полісся. — 2015. — № 2(2). — C. 63-67. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/8092 |
Розташовується у зібраннях: | Калінько І. В.: наукові статті Науковий вісник Полісся. — 2015. — №2 (2) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
063-067.pdf | стаття | 404,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.