Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8493
Назва: | Алгоритмізація основних етапів інформаційного моделювання на підприємствах харчової промисловості в умовах загострення конкуренції |
Автори: | Волот, О. І. |
Ключові слова: | інформаційне моделювання інформаційна система управління інформаційне забезпечення інформаційні технології харчова промисловість |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Вінниця : Вінницький національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто методи аналізу й оптимізації інформаційних систем, аргументовано необхідність моделювання інформаційних процесів на ідприємствах харчової промисловості. Доведено необхідність створення на підприємстві такої інформаційної системи яка б забезпечувала можливість управлінському персоналу отримувати повну, правдиву, придатну до використання, якісну, достовірну та головне вчасну інформацію, що є передумовою ефективного управління підприємством. |
Опис: | Волот, О. І. Алгоритмізація основних етапів інформаційного моделювання на підприємствах харчової промисловості в умовах загострення конкуренції / О. І. Волот // Збірник наукових праць Вінницького Національного аграрного університету. Серія: Економічні науки – 2013. - №3 (80). – С. 61- 68. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/8493 |
Розташовується у зібраннях: | Волот О. І.: наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Волот_стаття_ВНТУ.pdf | 492,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.