Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8493
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолот, О. І.
dc.date.accessioned2016-01-20T08:54:43Z
dc.date.available2016-01-20T08:54:43Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/8493
dc.descriptionВолот, О. І. Алгоритмізація основних етапів інформаційного моделювання на підприємствах харчової промисловості в умовах загострення конкуренції / О. І. Волот // Збірник наукових праць Вінницького Національного аграрного університету. Серія: Економічні науки – 2013. - №3 (80). – С. 61- 68.en_US
dc.description.abstractУ статті розглянуто методи аналізу й оптимізації інформаційних систем, аргументовано необхідність моделювання інформаційних процесів на ідприємствах харчової промисловості. Доведено необхідність створення на підприємстві такої інформаційної системи яка б забезпечувала можливість управлінському персоналу отримувати повну, правдиву, придатну до використання, якісну, достовірну та головне вчасну інформацію, що є передумовою ефективного управління підприємством.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherВінниця : Вінницький національний аграрний університетen_US
dc.subjectінформаційне моделюванняen_US
dc.subjectінформаційна система управлінняen_US
dc.subjectінформаційне забезпеченняen_US
dc.subjectінформаційні технологіїen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.titleАлгоритмізація основних етапів інформаційного моделювання на підприємствах харчової промисловості в умовах загострення конкуренціїen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Волот О. І.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волот_стаття_ВНТУ.pdf492,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.