Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8493
Назва: Алгоритмізація основних етапів інформаційного моделювання на підприємствах харчової промисловості в умовах загострення конкуренції
Автори: Волот, О. І.
Ключові слова: інформаційне моделювання
інформаційна система управління
інформаційне забезпечення
інформаційні технології
харчова промисловість
Дата публікації: 2013
Видавництво: Вінниця : Вінницький національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто методи аналізу й оптимізації інформаційних систем, аргументовано необхідність моделювання інформаційних процесів на ідприємствах харчової промисловості. Доведено необхідність створення на підприємстві такої інформаційної системи яка б забезпечувала можливість управлінському персоналу отримувати повну, правдиву, придатну до використання, якісну, достовірну та головне вчасну інформацію, що є передумовою ефективного управління підприємством.
Опис: Волот, О. І. Алгоритмізація основних етапів інформаційного моделювання на підприємствах харчової промисловості в умовах загострення конкуренції / О. І. Волот // Збірник наукових праць Вінницького Національного аграрного університету. Серія: Економічні науки – 2013. - №3 (80). – С. 61- 68.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/8493
Розташовується у зібраннях:Волот О. І.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волот_стаття_ВНТУ.pdf492,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.