Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8496
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолот, О. І.
dc.date.accessioned2016-01-20T09:54:43Z
dc.date.available2016-01-20T09:54:43Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/8496
dc.descriptionВолот О. І. Інформаційне забезпечення та його вплив на ефективність управління підприємствами харчової промисловості регіону : автореф. дис… канд. екон. наук : 08.00.04 / О. І. Волот ; – Черніг. держ. технол. ун-т. - Чернігів, 2012 . - 20 с.en_US
dc.description.abstractОбґрунтування теоретико-мeтoдичних засад інформаційного забезпечення системи управління підприємствами харчової промисловості регіону та розробка практичних рекомендацій, спрямованих на підвищення економічної ефективності їх функціонування.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧДТУen_US
dc.subjectінформаційне забезпеченняen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectінформатизація технологічних процесівen_US
dc.subjectефективність управлінняen_US
dc.titleІнформаційне забезпечення та його вплив на ефективність управління підприємствами харчової промисловості регіонуen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Волот О. І.: дисертації та автореферати
08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волот_aref.pdf517,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.