Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8496
Назва: | Інформаційне забезпечення та його вплив на ефективність управління підприємствами харчової промисловості регіону |
Автори: | Волот, О. І. |
Ключові слова: | інформаційне забезпечення харчова промисловість інформатизація технологічних процесів ефективність управління |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Чернігів : ЧДТУ |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтування теоретико-мeтoдичних засад інформаційного забезпечення системи управління підприємствами харчової промисловості регіону та розробка практичних рекомендацій, спрямованих на підвищення економічної ефективності їх функціонування. |
Опис: | Волот О. І. Інформаційне забезпечення та його вплив на ефективність управління підприємствами харчової промисловості регіону : автореф. дис… канд. екон. наук : 08.00.04 / О. І. Волот ; – Черніг. держ. технол. ун-т. - Чернігів, 2012 . - 20 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/8496 |
Розташовується у зібраннях: | Волот О. І.: дисертації та автореферати 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Волот_aref.pdf | 517,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.