Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8496
Назва: Інформаційне забезпечення та його вплив на ефективність управління підприємствами харчової промисловості регіону
Автори: Волот, О. І.
Ключові слова: інформаційне забезпечення
харчова промисловість
інформатизація технологічних процесів
ефективність управління
Дата публікації: 2012
Видавництво: Чернігів : ЧДТУ
Короткий огляд (реферат): Обґрунтування теоретико-мeтoдичних засад інформаційного забезпечення системи управління підприємствами харчової промисловості регіону та розробка практичних рекомендацій, спрямованих на підвищення економічної ефективності їх функціонування.
Опис: Волот О. І. Інформаційне забезпечення та його вплив на ефективність управління підприємствами харчової промисловості регіону : автореф. дис… канд. екон. наук : 08.00.04 / О. І. Волот ; – Черніг. держ. технол. ун-т. - Чернігів, 2012 . - 20 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/8496
Розташовується у зібраннях:Волот О. І.: дисертації та автореферати
08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волот_aref.pdf517,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.