Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8776
Назва: Система «Канбан» як метод оптимізації обліку виробничих витрат і процесу виробництва (на прикладі виноробних підприємств АР Крим)
Автори: Сподарик, В. М.
Ключові слова: muda
muri
mura
«гемба»
бережливе виробництво
японський менеджмент
Дата публікації: 2010
Видавництво: Чернігів: ЧДІЕУ
Короткий огляд (реферат): У статті йде мова про визначення поняття «японський менеджмент» і застосування цього явища на підприємствах; розглядаються поняття втрат підприємства, або, як їх називають в Японії, дії, які не додають цінності. Проаналізовано сутність філософії «Kaizen» та її інструментарію – системи «канбан»; також зроблено прогноз кількості виробництва вина на основі аналізу продажів за попередні періоди.
Опис: Сподарик В. М. Система «Канбан» як метод оптимізації обліку виробничих витрат і процесу виробництва (на прикладі виноробних підприємств АР Крим) / В. М. Сподарик // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2010. - №3(7) . - C. 146-151
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/8776
Розташовується у зібраннях:№ 3(7)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
146-151 spodarik.pdf235,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.