Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8776
Назва: | Система «Канбан» як метод оптимізації обліку виробничих витрат і процесу виробництва (на прикладі виноробних підприємств АР Крим) |
Автори: | Сподарик, В. М. |
Ключові слова: | muda muri mura «гемба» бережливе виробництво японський менеджмент |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Чернігів: ЧДІЕУ |
Короткий огляд (реферат): | У статті йде мова про визначення поняття «японський менеджмент» і застосування цього явища на підприємствах; розглядаються поняття втрат підприємства, або, як їх називають в Японії, дії, які не додають цінності. Проаналізовано сутність філософії «Kaizen» та її інструментарію – системи «канбан»; також зроблено прогноз кількості виробництва вина на основі аналізу продажів за попередні періоди. |
Опис: | Сподарик В. М. Система «Канбан» як метод оптимізації обліку виробничих витрат і процесу виробництва (на прикладі виноробних підприємств АР Крим) / В. М. Сподарик // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2010. - №3(7) . - C. 146-151 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/8776 |
Розташовується у зібраннях: | № 3(7) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
146-151 spodarik.pdf | 235,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.