Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/8780
Назва: | Особливості кризового стану підприємств харчової промисловості України та Чернігівського регіону |
Автори: | Мостова, М. А. Литовченко, М. В. |
Ключові слова: | збитковість криза фінансовий результат |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Чернігів: ЧДІЕУ |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізована динаміка збиткових підприємств в економіці України, виявлені основні макро- та мікроекономічні чинники, що спричинили їх кризовий стан. |
Опис: | Мостова М. А. Особливості кризового стану підприємств харчової промисловості України та Чернігівського регіону / М. А. Мостова, М. В. Литовченко // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2010. - №3(7) . - C. 176-186 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/8780 |
Розташовується у зібраннях: | № 3(7) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
169-186 mostovaya.pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.