Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/8780
Назва: Особливості кризового стану підприємств харчової промисловості України та Чернігівського регіону
Автори: Мостова, М. А.
Литовченко, М. В.
Ключові слова: збитковість
криза
фінансовий результат
Дата публікації: 2010
Видавництво: Чернігів: ЧДІЕУ
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізована динаміка збиткових підприємств в економіці України, виявлені основні макро- та мікроекономічні чинники, що спричинили їх кризовий стан.
Опис: Мостова М. А. Особливості кризового стану підприємств харчової промисловості України та Чернігівського регіону / М. А. Мостова, М. В. Литовченко // Науковий вісник Чернігівського державного інституту економіки і управління. - 2010. - №3(7) . - C. 176-186
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/8780
Розташовується у зібраннях:№ 3(7)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
169-186 mostovaya.pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.