Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9075
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШкарлет, С. М.
dc.contributor.authorЛадонько, Л. С.
dc.contributor.authorКорж, Т. І.
dc.date.accessioned2016-02-17T09:51:19Z
dc.date.available2016-02-17T09:51:19Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/9075
dc.descriptionШкарлет, С. М. Методологічні аспекти та методичні принципи оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств / С. М. Шкарлет, Л. С. Ладонько, Т. І. Корж // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1 : Економіка. - 2010. - № 3 (11). - С. 153-161.en_US
dc.description.abstractУ статті досліджуються питання оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств у сучасних умовах. Авторами наведене уточнення таких понять, як «конкурентоспроможність», «оцінка», «аналіз», «діагностика», проаналізовано принципи та методи оцінювання конкурентоспроможності та підходи до них.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧДІЕУen_US
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка;№ 3 (11)
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectоцінкаen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectдіагностикаen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectassessingen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.subjectdiagnosticsen_US
dc.titleМетодологічні аспекти та методичні принципи оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємствen_US
dc.title.alternativeMethodological aspects and methodical principles of assessing the competitiveness of cheese-making enterprisesen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Шкарлет С. М.: наукові статті
№ 3(11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
153-161.pdfстаття334,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.