Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9075
Назва: Методологічні аспекти та методичні принципи оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств
Інші назви: Methodological aspects and methodical principles of assessing the competitiveness of cheese-making enterprises
Автори: Шкарлет, С. М.
Ладонько, Л. С.
Корж, Т. І.
Ключові слова: конкурентоспроможність
оцінка
аналіз
діагностика
competitiveness
assessing
analysis
diagnostics
Дата публікації: 2011
Видавництво: Чернігів : ЧДІЕУ
Серія/номер: Економіка;№ 3 (11)
Короткий огляд (реферат): У статті досліджуються питання оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств у сучасних умовах. Авторами наведене уточнення таких понять, як «конкурентоспроможність», «оцінка», «аналіз», «діагностика», проаналізовано принципи та методи оцінювання конкурентоспроможності та підходи до них.
Опис: Шкарлет, С. М. Методологічні аспекти та методичні принципи оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств / С. М. Шкарлет, Л. С. Ладонько, Т. І. Корж // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1 : Економіка. - 2010. - № 3 (11). - С. 153-161.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/9075
Розташовується у зібраннях:Шкарлет С. М.: наукові статті
№ 3(11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
153-161.pdfстаття334,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.