Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9075
Назва: | Методологічні аспекти та методичні принципи оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств |
Інші назви: | Methodological aspects and methodical principles of assessing the competitiveness of cheese-making enterprises |
Автори: | Шкарлет, С. М. Ладонько, Л. С. Корж, Т. І. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність оцінка аналіз діагностика competitiveness assessing analysis diagnostics |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Чернігів : ЧДІЕУ |
Серія/номер: | Економіка;№ 3 (11) |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджуються питання оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств у сучасних умовах. Авторами наведене уточнення таких понять, як «конкурентоспроможність», «оцінка», «аналіз», «діагностика», проаналізовано принципи та методи оцінювання конкурентоспроможності та підходи до них. |
Опис: | Шкарлет, С. М. Методологічні аспекти та методичні принципи оцінки конкурентоспроможності сироробних підприємств / С. М. Шкарлет, Л. С. Ладонько, Т. І. Корж // Науковий вісник ЧДІЕУ. Серія 1 : Економіка. - 2010. - № 3 (11). - С. 153-161. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9075 |
Розташовується у зібраннях: | Шкарлет С. М.: наукові статті № 3(11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
153-161.pdf | стаття | 334,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.