Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9133
Назва: Алгоритмізація та программування
Автори: Зацерковний, В. І.
Гур’єв, В. І.
Сімакін, Ю. С.
Фірсова, І. В.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Чернігів : ЧДІЕУ
Короткий огляд (реферат): Конспект лекцій «Алгоритмізація та програмування» має на меті сформувати в студентів науково обґрунтовані погляди на сучасні технологічні процеси в інформаційній галузі. Конспект лекцій допоможе ознайомитися з основними поняттями теорії алгоритмів, з найбільш поширеними алгоритмічними системами; засвоїти принципи організації алгоритмічних процесів та форми їхньої реалізації; ознайомитися з основними поняттями проектування автоматизованих комплексів задач; навчитися будувати базові алгоритми процесів пошуку, передавання, обробки інформації в різних інформаційних технологіях; навчитися здійснювати аналіз та контроль алгоритму на різних етапах життєвого циклу програмного продукту; ознайомитися з основними мовами опису алгоритмів, особливостями програмування, принципами організації та реалізації програм; складати супровідну проектну документацію.
Опис: Гур’єв, В. І. Алгоритмізація та програмування. Конспект лекцій / В. І. Зацерковний, В. І. Гур’єв, Ю. С. Сімакін, І. В. Фірсова. -– Чернігів : ЧДЕІУ, 2012. - 184 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/9133
Розташовується у зібраннях:Фірсова І. В.: навчально-методичні видання
Гур’єв В. І.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Полний конспект лекцій.pdfконспект лекцій4,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.