Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9369
Назва: Інноваційна діяльність як складова в управлінні конкурентоспроможністю підприємств АПК
Автори: Митяй, О. В.
Ключові слова: інновації
інноваційна діяльність
конкурентоспроможність
агропромисловий комплекс
управління
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Проблеми і перспективи економіки та управління; №3 (3)
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сучасні тенденції пріоритетних напрямів удосконалення механізму управління інноваційними процесами у межах забезпечення конкурентоспроможності підприємств агропромислового комплексу.
Опис: Митяй, О. В. Інноваційна діяльність як складова в управлінні конкурентоспроможністю підприємств АПК / О. В. Митяй // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2015. – №3 (3). – C. 113-119.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9369
Розташовується у зібраннях:№3(3)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
84.pdfстаття392,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.