Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9369
Назва: | Інноваційна діяльність як складова в управлінні конкурентоспроможністю підприємств АПК |
Автори: | Митяй, О. В. |
Ключові слова: | інновації інноваційна діяльність конкурентоспроможність агропромисловий комплекс управління |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Проблеми і перспективи економіки та управління; №3 (3) |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто сучасні тенденції пріоритетних напрямів удосконалення механізму управління інноваційними процесами у межах забезпечення конкурентоспроможності підприємств агропромислового комплексу. |
Опис: | Митяй, О. В. Інноваційна діяльність як складова в управлінні конкурентоспроможністю підприємств АПК / О. В. Митяй // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2015. – №3 (3). – C. 113-119. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9369 |
Розташовується у зібраннях: | №3(3) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
84.pdf | стаття | 392,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.