Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9477
Назва: | Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. чернігова |
Автори: | Денисенко, Т. М. |
Ключові слова: | молоко якість білки жири лактоза виробники натуральний продукт фальсифікація густина кислотність маркування товарознавча оцінка автентичність |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки та технології; №1 (1) |
Короткий огляд (реферат): | Охарактеризовано основні показники якості молока питного: колір, смак, запах, консистенція, густина, масова частка жиру, кислотність, а також показники чесності виробників – наявність аміаку і соди. Наведено результати оцінювання якості молока питного вітчизняних товаровиробників за органолептичними та фізико-хімічними показниками. |
Опис: | Денисенко, Т. М. Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. чернігова / Т. М. Денисенко // Технічні науки та технології. – 2015. – № 1 (1). – C. 185-190. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9477 |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: наукові статті №1(1) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
29.pdf | стаття | 485,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.