Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9477
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.accessioned | 2016-02-28T12:52:31Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | |
dc.date.available | 2016-02-28T12:52:31Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | ||
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9477 | |
dc.description | Денисенко, Т. М. Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. чернігова / Т. М. Денисенко // Технічні науки та технології. – 2015. – № 1 (1). – C. 185-190. | en_US |
dc.description.abstract | Охарактеризовано основні показники якості молока питного: колір, смак, запах, консистенція, густина, масова частка жиру, кислотність, а також показники чесності виробників – наявність аміаку і соди. Наведено результати оцінювання якості молока питного вітчизняних товаровиробників за органолептичними та фізико-хімічними показниками. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки та технології; №1 (1) | |
dc.subject | молоко | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | білки | en_US |
dc.subject | жири | en_US |
dc.subject | лактоза | en_US |
dc.subject | виробники | en_US |
dc.subject | натуральний продукт | en_US |
dc.subject | фальсифікація | en_US |
dc.subject | густина | en_US |
dc.subject | кислотність | en_US |
dc.subject | маркування | en_US |
dc.subject | товарознавча оцінка | en_US |
dc.subject | автентичність | en_US |
dc.title | Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. чернігова | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: наукові статті №1(1) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
29.pdf | стаття | 485,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.