Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9477
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисенко, Т. М.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2016-02-28T12:52:31Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2016-02-28T12:52:31Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/9477
dc.descriptionДенисенко, Т. М. Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. чернігова / Т. М. Денисенко // Технічні науки та технології. – 2015. – № 1 (1). – C. 185-190.en_US
dc.description.abstractОхарактеризовано основні показники якості молока питного: колір, смак, запах, консистенція, густина, масова частка жиру, кислотність, а також показники чесності виробників – наявність аміаку і соди. Наведено результати оцінювання якості молока питного вітчизняних товаровиробників за органолептичними та фізико-хімічними показниками.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки та технології; №1 (1)
dc.subjectмолокоen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectбілкиen_US
dc.subjectжириen_US
dc.subjectлактозаen_US
dc.subjectвиробникиen_US
dc.subjectнатуральний продуктen_US
dc.subjectфальсифікаціяen_US
dc.subjectгустинаen_US
dc.subjectкислотністьen_US
dc.subjectмаркуванняen_US
dc.subjectтоварознавча оцінкаen_US
dc.subjectавтентичністьen_US
dc.titleОрганолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. черніговаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: наукові статті
№1(1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29.pdfстаття485,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.