Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9477
Назва: Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. чернігова
Автори: Денисенко, Т. М.
Ключові слова: молоко
якість
білки
жири
лактоза
виробники
натуральний продукт
фальсифікація
густина
кислотність
маркування
товарознавча оцінка
автентичність
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки та технології; №1 (1)
Короткий огляд (реферат): Охарактеризовано основні показники якості молока питного: колір, смак, запах, консистенція, густина, масова частка жиру, кислотність, а також показники чесності виробників – наявність аміаку і соди. Наведено результати оцінювання якості молока питного вітчизняних товаровиробників за органолептичними та фізико-хімічними показниками.
Опис: Денисенко, Т. М. Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. чернігова / Т. М. Денисенко // Технічні науки та технології. – 2015. – № 1 (1). – C. 185-190.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9477
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: наукові статті
№1(1)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29.pdfстаття485,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.