Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9781
Назва: Кластерна модель забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції
Автори: Штирхун, Х. І.
Ключові слова: кластер
органічне виробництво
органічна продукція
конкурентоспроможність
Дата публікації: 2015
Серія/номер: Technology audit and production reserves;№ 3/5 (23)
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано фактичний стан та основні тенденції розвитку органічного виробництва у Чернігівській області та в Україні в цілому. Визначено місце підприємств органічного сільського господарства у структурі сучасного сільського господарства. Встановлено зв’язки між органічними товаровиробниками та іншими операторами агропродовольчого ринку. Розроблено кластер агропромислових виробників органічної продукції для забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції.
Опис: Штирхун, Х. І. Кластерна модель забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції / Х. І. Штирхун // Technology audit and production reserves. – 2015. – Vol. 3, N 5 (23). - P. 75-78
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/9781
Розташовується у зібраннях:Штирхун Христина Ігорівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdfстаття234,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.