Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9781
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШтирхун, Х. І.
dc.date.accessioned2016-04-04T10:18:35Z
dc.date.available2016-04-04T10:18:35Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/9781
dc.descriptionШтирхун, Х. І. Кластерна модель забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції / Х. І. Штирхун // Technology audit and production reserves. – 2015. – Vol. 3, N 5 (23). - P. 75-78en_US
dc.description.abstractПроаналізовано фактичний стан та основні тенденції розвитку органічного виробництва у Чернігівській області та в Україні в цілому. Визначено місце підприємств органічного сільського господарства у структурі сучасного сільського господарства. Встановлено зв’язки між органічними товаровиробниками та іншими операторами агропродовольчого ринку. Розроблено кластер агропромислових виробників органічної продукції для забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції.en_US
dc.language.isouken_US
dc.relation.ispartofseriesTechnology audit and production reserves;№ 3/5 (23)
dc.subjectкластерen_US
dc.subjectорганічне виробництвоen_US
dc.subjectорганічна продукціяen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.titleКластерна модель забезпечення конкурентоспроможності органічної продукціїen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Штирхун Христина Ігорівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdfстаття234,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.