Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9781
Назва: | Кластерна модель забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції |
Автори: | Штирхун, Х. І. |
Ключові слова: | кластер органічне виробництво органічна продукція конкурентоспроможність |
Дата публікації: | 2015 |
Серія/номер: | Technology audit and production reserves;№ 3/5 (23) |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано фактичний стан та основні тенденції розвитку органічного виробництва у Чернігівській області та в Україні в цілому. Визначено місце підприємств органічного сільського господарства у структурі сучасного сільського господарства. Встановлено зв’язки між органічними товаровиробниками та іншими операторами агропродовольчого ринку. Розроблено кластер агропромислових виробників органічної продукції для забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції. |
Опис: | Штирхун, Х. І. Кластерна модель забезпечення конкурентоспроможності органічної продукції / Х. І. Штирхун // Technology audit and production reserves. – 2015. – Vol. 3, N 5 (23). - P. 75-78 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9781 |
Розташовується у зібраннях: | Штирхун Христина Ігорівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | стаття | 234,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.