Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9783
Назва: | Маркетинг як інструмент формування споживчої якості продукції |
Автори: | Штирхун, Х. І. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Визначено місце маркетингу у підвищенні якості продукції. Розмежовано поняття «виробнича якість» та «споживча якість». Наведено критерії підвищення споживчої якості товару. Введено термін «маркетинг споживчої якості». |
Опис: | Штирхун, Х. І. Маркетинг як інструмент формування споживчої якості продукції / Х. І. Штирхун // Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем» (19-21 травня 2014 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2014. – C. 327-329. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/9783 |
Розташовується у зібраннях: | Штирхун Христина Ігорівна 2014 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
7.pdf | стаття | 248,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.