Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9964
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВоробйова, В. І.
dc.contributor.authorЧигиринець, О. Е.
dc.contributor.authorЄфімова, В. Г.
dc.contributor.authorПилипенко, Т. М.
dc.contributor.authorТрус, І. М.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2016-05-03T13:59:01Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2016-05-03T13:59:01Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/9964
dc.descriptionВоробйова, В. І. Порівняльне оцінювання компонентного складу екстрактів шишок хмелю ароматичного і гіркого сортів / В. І. Воробйова, О. Е. Чигиринець, В. Г. Єфімова, Т. М. Пилипенко, І. М. Трус // Технічні науки та технології. – 2015. – № 2 (2). – C. 210-215.en_US
dc.description.abstractМетодом газової хромато-мас-спектрометрії визначено компонентний склад ізопропанольного екстракту шишок хмелю ароматичного та гіркого сортів. Встановлено, що в екстракті сорту хмелю «Ароматичний» превалюють поліфенольні сполуки (кемпферол, кверцетин, тимол, карвакрол, ванілін), карбонові та фенолкарбонові кислоти, а в екстракті гіркого сорту – α- та β-кислоти й терпенові сполуки. Зроблено висновок про можливість використання екстракту для створення продукції з високою біологічною цінністю.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки та технології; №2 (2)
dc.subjectшишки хмелюen_US
dc.subjectізопропанольний екстрактen_US
dc.subjectхромато-мас-спектрометріяen_US
dc.subjectлеткі сполукиen_US
dc.titleПорівняльне оцінювання компонентного складу екстрактів шишок хмелю ароматичного і гіркого сортівen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№2(2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
72.pdfстаття593,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.