Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9968
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМотузка, Ю. М.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2016-05-03T13:59:13Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2016-05-03T13:59:13Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/9968
dc.descriptionМотузка, Ю. М. Дослідження потреб цільової категорії споживачів у продуктах для спеціальних медичних цілей / Ю. М. Мотузка // Технічні науки та технології. – 2015. – № 2 (2). – C. 231-237.en_US
dc.description.abstractПредставлено результати досліджень потреб пацієнтів і лікарів медичних закладів у продуктах для спеціальних медичних цілей, зокрема ентерального харчування. Визначено, що наявний асортимент представлених на ринку України продуктів не задовольняє повною мірою вимог фахівців та очікувань споживачів. Це підтверджує своєчасність та нагальність розроблення продуктів вітчизняного виробництва. Вивчено потреби цільової категорії споживачів за органолептичними показниками, видом продукту, зручністю споживання та зберігання, пакованням, доступністю та прийнятністю з економічного погляду. Отримані результати покладено в основу розроблення вітчизняних продуктів для ентерального харчування.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки та технології; №2 (2)
dc.subjectанкетуванняen_US
dc.subjectпродукти для ентерального харчуванняen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectорганолептичні властивостіen_US
dc.subjectпотребиen_US
dc.subjectпопитen_US
dc.titleДослідження потреб цільової категорії споживачів у продуктах для спеціальних медичних цілейen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№2(2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
76.pdfстаття426,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.