Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9968
Назва: Дослідження потреб цільової категорії споживачів у продуктах для спеціальних медичних цілей
Автори: Мотузка, Ю. М.
Ключові слова: анкетування
продукти для ентерального харчування
якість
органолептичні властивості
потреби
попит
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки та технології; №2 (2)
Короткий огляд (реферат): Представлено результати досліджень потреб пацієнтів і лікарів медичних закладів у продуктах для спеціальних медичних цілей, зокрема ентерального харчування. Визначено, що наявний асортимент представлених на ринку України продуктів не задовольняє повною мірою вимог фахівців та очікувань споживачів. Це підтверджує своєчасність та нагальність розроблення продуктів вітчизняного виробництва. Вивчено потреби цільової категорії споживачів за органолептичними показниками, видом продукту, зручністю споживання та зберігання, пакованням, доступністю та прийнятністю з економічного погляду. Отримані результати покладено в основу розроблення вітчизняних продуктів для ентерального харчування.
Опис: Мотузка, Ю. М. Дослідження потреб цільової категорії споживачів у продуктах для спеціальних медичних цілей / Ю. М. Мотузка // Технічні науки та технології. – 2015. – № 2 (2). – C. 231-237.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9968
Розташовується у зібраннях:№2(2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
76.pdfстаття426,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.