Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/9969
Назва: Дослідження показників якості цукерок для людей із статико-фізичними навантаженнями
Автори: Нездолій, А. О.
Ключові слова: цукерки для людей із статико-фізичними навантаженнями
органолептичні властивості
макронутрієнти
Дата публікації: 2015
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки та технології; №2 (2)
Короткий огляд (реферат): Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості нових цукерок для людей із статико-фізичними навантаженнями. Також проведено дослідження щодо визначення якісного та кількісного складу макронутрієнтів у цих виробах, на основі яких визначено їх енергетичну цінність. Представлено результати якісного компонентного складу розроблених цукерок.
Опис: Нездолій, А. О. Дослідження показників якості цукерок для людей із статико-фізичними навантаженнями / А. О. Нездолій // Технічні науки та технології. – 2015. – № 2 (2). – C. 237-241.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/9969
Розташовується у зібраннях:№2(2)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
77.pdfстаття384,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.