IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"
Filter by: Subject
Увійти
українська
English
ISSN 2415-363X
Головна сторінка IRChNUT
→
Filter by: Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Starts with
Filter by: Subject
Now showing items 1-10
Наступна сторінка
biological and nutritional value of bread (1)
enriched bread (1)
organoleptic parameters of bread (1)
porosity and acidity of bread (1)
sourdough (1)
whole or almost-whole wheat grains (1)
биологическая и пищевая ценность хлеба (1)
біологічна та харчова цінність хліба (1)
закваска (1)
збагачений білий хліб (1)
Now showing items 1-10
Наступна сторінка
Пошук в архіві
Посилання
Національний університет "Чернігівська політехніка"
Наукова бібліотека Національного університету "Чернігівська політехніка"
Всі матеріали IRChNUT
Розділи та колекції
За датою публікації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Увійти
Зареєструвати користувача