Короткий опис(реферат):
У кваліфікаційній роботі доведена та експериментально досліджена можливість використання препарату Whirfloc, ірландського та ісландського моху з метою освітлення пива. Проведені відповідні розрахунки.
Проаналізовані джерела інформації у результаті чого обрано напрямок дослідження. Визначено найкращий природний коагулянт.
Проведено ряд аналізів та порівняно фізико – хімічні показники контрольного продукту та експериментальних зразків.
Суть розробки, основні результати:
Хозей, О. В. Вдосконалення процесу освітлення пива за допомогою природних коагулянтів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / О. В. Хозей ; керівник роботи С. Д. Цибуля ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 49 с.