Короткий опис(реферат):
Об'єктом дослідження є готельно-ресторанна справа в Україні, що охоплює
готелі будь-якого класу. Предметом дослідження є процеси управління, економічні
аспекти, якість обслуговування, персонал та інші аспекти, пов'язані з готельно-
ресторанною діяльністю в Україні.
Мета бакалаврської роботи полягає в дослідженні сучасного стану та
перспектив розвитку готельно-ресторанної справи в Україні.
Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: визначити поняття та
особливостей готельного господарства, дослідити структурну організацію готельно-
ресторанного господарства, виявити основні типи готельно-ресторанного
господарства, провести дослідження розвитку засобів розміщення готельно-
ресторанних закладів, проаналізувати основні показники розвитку готельно-
ресторанної індустрії в Україні, виокремити готельно-ресторанну індустрію в
Україні як чинник впливу на навколишнє середовище, охарактеризувати основні
проблеми готельно-ресторанної справи в Україні, виділити перспективи розвитку
готельно-ресторанної справи в Україні.
За результатами дослідження сформульовані перспективи шляхів розвитку
готельно-ресторанної справи в Україні.
Суть розробки, основні результати:
Авельянова, О. А. Готельно-ресторанна справа в Україні: стан і перспективи : випускна кваліфікаційна робота : 242 "Туризм" / О. А. Авельянова ; керівник роботи І. В. Безуглий ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра туризму. – Чернігів, 2024. – 73 с.