Короткий опис(реферат):
Розглянуто систему моніторингу забезпечення безпечності та якості комбікормової продукції. Запропоновано методику контролю якості продуктів і послуг, що базується на їх постійному вдосконаленні, позиціонуванні споживчого оцінювання, статистичному моделюванні, ієрархічній оптимізації та організації зокрема. Системи дослідження вирішує завдання знаходження оптимальних показників якості сировини комбікормів, що забезпечують їх конкурентоспроможність.
Суть розробки, основні результати:
Ткаченко Т.І. Система моніторингу забезпечення безпечності та якості комбікормової продукції / Т.І. Ткаченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2014. – №1 (71). – C. 236-241.