IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Буяльська, Н.П.
dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.contributor.author Денисова, Н.П.
dc.date.accessioned 2016-09-22T12:02:02Z
dc.date.available 2016-09-22T12:02:02Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/11339
dc.description Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» / Укл.: Буяльська Н.П., Челябієва В.М., Денисова Н.М. – Чернігів: ЧНТУ, 2015.– 124 с. en_US
dc.description.abstract Методичне видання включає цикл лабораторних робіт, виконання яких є обов’язковою умовою цілісного розуміння курсу «Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування» та встановлення логічних зв’язків між теоретичним та практичним циклами. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.subject безпека продовольчої сировини en_US
dc.subject безпека продуктів харчування en_US
dc.title Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу