Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Буяльська, Н.П. | |
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | |
dc.contributor.author | Денисова, Н.П. | |
dc.date.accessioned | 2016-09-22T12:02:02Z | |
dc.date.available | 2016-09-22T12:02:02Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11339 | |
dc.description | Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» / Укл.: Буяльська Н.П., Челябієва В.М., Денисова Н.М. – Чернігів: ЧНТУ, 2015.– 124 с. | en_US |
dc.description.abstract | Методичне видання включає цикл лабораторних робіт, виконання яких є обов’язковою умовою цілісного розуміння курсу «Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування» та встановлення логічних зв’язків між теоретичним та практичним циклами. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.subject | безпека продовольчої сировини | en_US |
dc.subject | безпека продуктів харчування | en_US |
dc.title | Безпека продовольчої сировини та продуктів харчування. Методичні вказівки до лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |