Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | |
dc.contributor.author | Савченко, О. М. | |
dc.date.accessioned | 2016-09-22T12:33:34Z | |
dc.date.available | 2016-09-22T12:33:34Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11344 | |
dc.description | Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / уклад.: В. М. Челябієва, О. М. Савченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2014. – 106 с. | en_US |
dc.description.abstract | Для правильного ведення мікробіологічного контролю необхідно оволодіти специфічною методикою досліджень. Це досягається поєднанням теоретичного курсу та лабораторного практикуму, який дозволяє краще засвоїти теоретичний матеріал викладений на лекціях, ознайомитися з фактичним матеріалом на практиці, оволодіти технікою виконання мікробіологічних досліджень. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.title | Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |