IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Савченко, О. М.
dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.date.accessioned 2016-09-23T14:43:08Z
dc.date.available 2016-09-23T14:43:08Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/11390
dc.description Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Укл.: О.М. Савченко, В.М. Челябієва. – Чернігів: ЧНТУ, 2013 – 106 с. en_US
dc.description.abstract Дисципліна “Технічна мікробіологія” входить до переліку дисциплін природничо-наукової (фундаментальної підготовки) фахівця освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія». Виконання лабораторних робот цього лабораторного практикуму підготовить майбутнього фахівця до умов виробництва, дозволить оволодіти мікробіологічною технікою, самостійно приймати технічні рішення, забезпечувати оптимізацію технологічних процесів та високу якість продукції. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.title Технічна мікробіологія. Методичні вказівки до виконання лабораторних робот для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу