Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Савченко, О. М. | |
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | |
dc.contributor.author | Сиза, О. І. | |
dc.date.accessioned | 2016-09-23T15:33:09Z | |
dc.date.available | 2016-09-23T15:33:09Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/11397 | |
dc.description | Савченко, О.М. Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджів / О. М. Савченко, В. М. Челябієва, О. І. Сиза // SWorld: сб. науч. трудов. - Т. 8, Вып. 3(36). - Иваново : МАРКОВА АД, 2014. - С.32 - 35. | en_US |
dc.description.abstract | В роботі розглядається дослідження впливу харчових добавок на активність хлібопекарських дріжджів загальноприйнятими методами та за допомогою модельних дослідів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Иваново: МАРКОВА АД | en_US |
dc.subject | хлібопекарські дріжджі | en_US |
dc.title | Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджів | en_US |
dc.type | Article | en_US |