IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджів

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Савченко, О. М.
dc.contributor.author Челябієва, В. М.
dc.contributor.author Сиза, О. І.
dc.date.accessioned 2016-09-23T15:33:09Z
dc.date.available 2016-09-23T15:33:09Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/11397
dc.description Савченко, О.М. Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджів / О. М. Савченко, В. М. Челябієва, О. І. Сиза // SWorld: сб. науч. трудов. - Т. 8, Вып. 3(36). - Иваново : МАРКОВА АД, 2014. - С.32 - 35. en_US
dc.description.abstract В роботі розглядається дослідження впливу харчових добавок на активність хлібопекарських дріжджів загальноприйнятими методами та за допомогою модельних дослідів. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Иваново: МАРКОВА АД en_US
dc.subject хлібопекарські дріжджі en_US
dc.title Розробка технологічних основ для підвищення підйомної сили хлібопекарських дріжджів en_US
dc.type Article en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу