IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.051701 – „Харчові технології та інженерія” фахівців освітньо- кваліфікаційного рівня „бакалавр”

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Денисова, Н. М.
dc.contributor.author Буяльська, Н. П.
dc.date.accessioned 2017-01-10T12:34:00Z
dc.date.available 2017-01-10T12:34:00Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/12128
dc.description Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : метод.вказ. до самост. роботи студ. напряму підготовки 6.051701 – „Харчові технології та інженерія” фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр” / укл.: Н.М. Денисова, Н.П. Буяльська. – Чернігів: ЧНТУ, 2015. - 112 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.subject санітарія і гігієна en_US
dc.subject харчова промисловість en_US
dc.title Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.051701 – „Харчові технології та інженерія” фахівців освітньо- кваліфікаційного рівня „бакалавр” en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record