dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | |
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | |
dc.date.accessioned | 2017-01-10T12:34:00Z | |
dc.date.available | 2017-01-10T12:34:00Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12128 | |
dc.description | Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості : метод.вказ. до самост. роботи студ. напряму підготовки 6.051701 – „Харчові технології та інженерія” фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр” / укл.: Н.М. Денисова, Н.П. Буяльська. – Чернігів: ЧНТУ, 2015. - 112 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.subject | санітарія і гігієна | en_US |
dc.subject | харчова промисловість | en_US |
dc.title | Санітарія і гігієна підприємств харчової промисловості. Методичні вказівки до самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.051701 – „Харчові технології та інженерія” фахівців освітньо- кваліфікаційного рівня „бакалавр” | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |