IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ксенюк, М. П.
dc.contributor.author Сиза, О. І.
dc.date.accessioned 2017-01-12T10:13:22Z
dc.date.available 2017-01-12T10:13:22Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/12191
dc.description Основи кулінарної майстерності : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. напряму підг. 6.051701 – Харчові технології та інженерія / уклад.: М. П. Ксенюк, О. І. Сиза. – Чернігів : ЧНТУ, 2014. – 28 c. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.subject кулінарна майстерність en_US
dc.title Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу