Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ксенюк, М. П. | |
dc.contributor.author | Сиза, О. І. | |
dc.date.accessioned | 2017-01-12T10:13:22Z | |
dc.date.available | 2017-01-12T10:13:22Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12191 | |
dc.description | Основи кулінарної майстерності : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. напряму підг. 6.051701 – Харчові технології та інженерія / уклад.: М. П. Ксенюк, О. І. Сиза. – Чернігів : ЧНТУ, 2014. – 28 c. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.subject | кулінарна майстерність | en_US |
dc.title | Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |