dc.contributor.author | Денисенко, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2017-01-18T10:09:14Z | |
dc.date.available | 2017-01-18T10:09:14Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12330 | |
dc.description | Товарознавство. Харчові продукти.Ч.2 : метод. вказ. до виконання циклу лаб. робіт для студ. напряму підг.6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» / укл.: Т.М. Денисенко. – Чернігів: ЧДТУ, 2014. – 52 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.subject | товарознавство | en_US |
dc.title | Товарознавство. Харчові продукти (частина 2). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво». | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |