IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Товарознавство. Харчові продукти (частина 2). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво».

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Денисенко, Т. М.
dc.date.accessioned 2017-01-18T10:09:14Z
dc.date.available 2017-01-18T10:09:14Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/12330
dc.description Товарознавство. Харчові продукти.Ч.2 : метод. вказ. до виконання циклу лаб. робіт для студ. напряму підг.6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» / укл.: Т.М. Денисенко. – Чернігів: ЧДТУ, 2014. – 52 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.subject товарознавство en_US
dc.title Товарознавство. Харчові продукти (частина 2). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво». en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу