dc.contributor.author | Завгородня, Н. В. | |
dc.date.accessioned | 2017-02-20T17:56:30Z | |
dc.date.available | 2017-02-20T17:56:30Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/12534 | |
dc.description | Завгородня, Н. В. Управління інноваційним розвитком харчової промисловості України : дис... канд. екон. наук : 08.00.03 / Н. В. Завгородня. - Чернігів, 2017. - 212 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою дисертаційної роботи є обґрунтування теоретико-методичних засад та розробка прикладних рекомендацій щодо удосконалення управління інноваційним розвитком харчової промисловості. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.title | Управління інноваційним розвитком харчової промисловості України | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |