IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Cавченко, О. М.
dc.contributor.author Сиза, О. І.
dc.contributor.author Коваленко, М. С.
dc.contributor.author Купчик, О. Ю.
dc.date.accessioned 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned 2017-06-29T10:18:09Z
dc.date.available 2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available 2017-06-29T10:18:09Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/13398
dc.description Cавченко, О. М. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві / О. М. Cавченко, О. І. Сиза, М. С. Коваленко, О. Ю. Купчик // Технічні науки та технології. – 2016. – № 1 (3). – C. 234-239. en_US
dc.description.abstract Досліджено підвищення біологічної та харчової цінності пшеничного хліба за допомогою введення оздоровчої добавки на основі зелених паростків пшениці. Фітодобавка збагачує вироби вітамінами, макро- і мікроелементами, не викликає зниження споживчих та технологічних властивостей хліба. Використання харчової добавки підвищує ферментативну активність дріжджів, що скорочує тривалість технологічного процесу приготування пшеничного хліба. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів: ЧНТУ en_US
dc.relation.ispartofseries Технічні науки та технології; № 1 (3)
dc.subject паростки пшениці en_US
dc.subject мікроелементи en_US
dc.subject вітаміни en_US
dc.subject якість хліба en_US
dc.subject wheat germ en_US
dc.subject minerals en_US
dc.subject vitamins en_US
dc.subject quality of bread en_US
dc.subject ростки пшеницы en_US
dc.subject микроэлементы en_US
dc.subject витамины en_US
dc.subject качество хлеба en_US
dc.title Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві en_US
dc.title.alternative Phyto supplements based on green shoots of wheat in bread making en_US
dc.title.alternative Фитодобавки на основе зеленых ростков пшеницы в хлебопекарском производстве en_US
dc.type Article en_US
dc.description.abstractalt1 Studied biological and the nutritional value of wheat bread by introducing a dietary supplement based on green wheat grass. Phyto supplement is enrich the product vitamins, macro and micronutrients, without causing the decline in consumer and technological properties of bread. Use of a food supplement increases the enzymatic activity of yeast, shortens the process of preparation of white bread. en_US
dc.description.abstractalt2 Иисследовано повышение биологической и пищевой ценности пшеничного хлеба путем введения оздоровительной добавки на основе зеленых ростков пшеницы. Фитодобавка обогащает изделия витаминами, макро- и микроэлементами, не вызывает снижения потребительских и технологических свойств хлеба. Использование пищевой добавки повышает ферментативную активность дрожжей, сокращает продолжительность технологического процесса приготовления пшеничного хлеба. en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record