dc.contributor.author |
Cавченко, О. М.
|
|
dc.contributor.author |
Сиза, О. І.
|
|
dc.contributor.author |
Коваленко, М. С.
|
|
dc.contributor.author |
Купчик, О. Ю.
|
|
dc.date.accessioned |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.accessioned |
2017-06-29T10:18:09Z |
|
dc.date.available |
2015-09-22T12:38:53Z |
|
dc.date.available |
2017-06-29T10:18:09Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/13398 |
|
dc.description |
Cавченко, О. М. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві / О. М. Cавченко, О. І. Сиза, М. С. Коваленко, О. Ю. Купчик // Технічні науки та технології. – 2016. – № 1 (3). – C. 234-239. |
en_US |
dc.description.abstract |
Досліджено підвищення біологічної та харчової цінності пшеничного хліба за допомогою введення оздоровчої добавки на основі зелених паростків пшениці. Фітодобавка збагачує вироби вітамінами, макро- і мікроелементами, не викликає зниження споживчих та технологічних властивостей хліба. Використання харчової добавки підвищує ферментативну активність дріжджів, що скорочує тривалість технологічного процесу приготування пшеничного хліба. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів: ЧНТУ |
en_US |
dc.relation.ispartofseries |
Технічні науки та технології; № 1 (3) |
|
dc.subject |
паростки пшениці |
en_US |
dc.subject |
мікроелементи |
en_US |
dc.subject |
вітаміни |
en_US |
dc.subject |
якість хліба |
en_US |
dc.subject |
wheat germ |
en_US |
dc.subject |
minerals |
en_US |
dc.subject |
vitamins |
en_US |
dc.subject |
quality of bread |
en_US |
dc.subject |
ростки пшеницы |
en_US |
dc.subject |
микроэлементы |
en_US |
dc.subject |
витамины |
en_US |
dc.subject |
качество хлеба |
en_US |
dc.title |
Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві |
en_US |
dc.title.alternative |
Phyto supplements based on green shoots of wheat in bread making |
en_US |
dc.title.alternative |
Фитодобавки на основе зеленых ростков пшеницы в хлебопекарском производстве |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |
dc.description.abstractalt1 |
Studied biological and the nutritional value of wheat bread by introducing a dietary supplement based on green wheat grass. Phyto supplement is enrich the product vitamins, macro and micronutrients, without causing the decline in consumer and technological properties of bread. Use of a food supplement increases the enzymatic activity of yeast, shortens the process of preparation of white bread. |
en_US |
dc.description.abstractalt2 |
Иисследовано повышение биологической и пищевой ценности пшеничного хлеба путем введения оздоровительной добавки на основе зеленых ростков пшеницы. Фитодобавка обогащает изделия витаминами, макро- и микроэлементами, не вызывает снижения потребительских и технологических свойств хлеба. Использование пищевой добавки повышает ферментативную активность дрожжей, сокращает продолжительность технологического процесса приготовления пшеничного хлеба. |
en_US |