Abstract:
Досліджено заходи державної політики, які обмежують диверсифікації експортного потенціалу та можливості з розширення зовнішньої торгівлі підприємств харчової промисловості України. Проаналізовано вплив вимог Угоди про асоціацію України з ЄС на перспективи розвитку підприємств щодо нарощування експорту вітчизняної продукції на світовий ринок. Висуваються пропозиції з формування нових механізмів державного регулювання щодо стимулювання диверсифікації експорту вітчизняної харчової продукції та адаптації виробництва до вимог ЄС.
Description:
Оліфіренко, Л. Д. Державна політика використання експортного потенціалу підприємств харчової промисловості України / Л. Д. Оліфіренко // Проблеми і перспективи економіки та управління. – 2016. – № 4 (8). – C. 74-81.