Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2018-03-28T12:14:40Z | |
dc.date.available | 2018-03-28T12:14:40Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16061 | |
dc.description | Харчова хімія : тексти лекцій для студ. напр. підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / уклад.: О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧДТУ, 2013. – 244 с. | en_US |
dc.description.abstract | Тексти лекцій з дисципліни "Харчова хімія" покликані допомогти студентам розібратися в складних питаннях, що стосуються ролі основних харчових речовин в харчовій технології і харчуванні людини, в проблемах, які пов’язані з перетворенням макро- і мікронутрієнтів в технологічному процесі. У викладені матеріалу лекцій основна увага приділялася хімічному складу харчових систем (сировина, напівфабрикати, готова продукція), технологічному і біологічному значенню основних компонентів продуктів харчування, ролі води в харчових системах, харчовим добавкам і поліпшувачам, а також безпеці харчових продуктів. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧДТУ | en_US |
dc.title | Харчова хімія : тексти лекцій для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |