dc.contributor.author |
Ксенюк, М. П.
|
|
dc.date.accessioned |
2018-04-05T12:17:35Z |
|
dc.date.available |
2018-04-05T12:17:35Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16106 |
|
dc.description |
Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / Уклад.: М.П. Ксенюк, – Чернігів: ЧНТУ, 2016. - 25 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
З метою покращання якості підготовки фахівців треба навчити майбутніх спеціалістів уміння використовувати теоретичні знання для вирішення практичних виробничих завдань. Цьому завданню має відповідати зміст курсової роботи з загальних технологій харчової промисловості. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |