IRCPNU
Institutional Repository of Chernihiv Polytechnic National University

Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"

ISSN 2415-363X

Show simple item record

dc.contributor.author Ксенюк, М. П.
dc.contributor.author Сиза, О. І.
dc.date.accessioned 2018-04-05T12:35:48Z
dc.date.available 2018-04-05T12:35:48Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16107
dc.description Основи кулінарної майстерності : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студентів спеці.181 "Харчові технології" / Уклад.: М. П.Ксенюк , О. І. Сиза – Чернігів : ЧНТУ, 2017. – 39 c. en_US
dc.description.abstract Даний практикум містить 5 лабораторних робіт з основ кулінарної майстерності, які укладено за програмними питаннями курсу "Основи кулінарної майстерності" для студентів спеціальності 181 – Харчові технології. В методичних вказівках наведені лабораторні роботи з деяких основних розділів курсу, які включають: методику дослідження органолептичних показників якості приготовлених страв, фактичних втрат сировини та порівняння їх з нормованими. Передбачається також приготування страв з метою вивчення правил подачі, відпуску і їх естетичного оформлення. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" en_US
dc.type Learning Object en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record