dc.contributor.author |
Ксенюк, М. П.
|
|
dc.date.accessioned |
2018-04-05T12:41:14Z |
|
dc.date.available |
2018-04-05T12:41:14Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16108 |
|
dc.description |
Методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання / Уклад.: М. П. Ксенюк, – Чернігів : ЧНТУ, 2016. - 108 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Дані рекомендації написані з метою надання методичної допомоги студентам у самостійному опрацюванні розрахункової частини при виконанні курсового та дипломного проектування. В методичних вказівках наведені приклади розрахунків пофазних та виробничих рецептур основних способів приготування тіста як для пшеничних так і житньо-пшеничних виробів. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Чернігів : ЧНТУ |
en_US |
dc.title |
Методичні вказівки для самостійного опрацювання розрахунків пофазних і виробничих рецептур для студентів галузі знань 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання |
en_US |
dc.type |
Learning Object |
en_US |