IRChNUT
Електронний архів Національного університету "Чернігівська політехніка"

Методичні вказівки до практичних та семінарських занять та завдання для індивідуальної і самостійної роботи з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 6.140103 “Туризм” денної форми навчання

ISSN 2415-363X

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Алєшугіна, Н. О.
dc.contributor.author Данилюк, Л. М.
dc.date.accessioned 2018-05-17T09:50:14Z
dc.date.available 2018-05-17T09:50:14Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.uri http://ir.stu.cn.ua/123456789/16395
dc.description Методичні вказівки до практичних та семінарських занять та завдання для індивідуальної і самостійної роботи з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 6.140103 “Туризм” денної форми навчання / уклад. : Н. О. Алєшугіна, Л. М. Данилюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2014. – 44 с. en_US
dc.language.iso uk en_US
dc.publisher Чернігів : ЧНТУ en_US
dc.title Методичні вказівки до практичних та семінарських занять та завдання для індивідуальної і самостійної роботи з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 6.140103 “Туризм” денної форми навчання en_US
dc.type Learning Object en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних розділах

Показати скорочений опис матеріалу