Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Алєшугіна, Н. О. | |
dc.contributor.author | Данилюк, Л. М. | |
dc.date.accessioned | 2018-05-17T09:50:14Z | |
dc.date.available | 2018-05-17T09:50:14Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16395 | |
dc.description | Методичні вказівки до практичних та семінарських занять та завдання для індивідуальної і самостійної роботи з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 6.140103 “Туризм” денної форми навчання / уклад. : Н. О. Алєшугіна, Л. М. Данилюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2014. – 44 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.title | Методичні вказівки до практичних та семінарських занять та завдання для індивідуальної і самостійної роботи з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 6.140103 “Туризм” денної форми навчання | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |