dc.contributor.author |
Челябієва, В. М.
|
|
dc.contributor.author |
Гаврик, М. В.
|
|
dc.date.accessioned |
2018-05-17T11:36:20Z |
|
dc.date.available |
2018-05-17T11:36:20Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16398 |
|
dc.description |
Гаврик, М. Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне / М. Гаврик, В. Челябієва // Natural Resources of Border Areas under a Changing Climate : мaterials of the International scientific conference (Chernihiv, 27-29 September 2017). – Chernihiv: Desna Polygraph, 2017. – С. 32 - 33 |
en_US |
dc.description.abstract |
Об’єктом дослідження у доповіді є використання нетрадиційної сировини, а саме
яблучних насіннєвих камер з насінням, у складі карамельної маси. Мета роботи – розробка рецептури льодяникової карамелі шляхом введення порошку яблучних насіннєвих камер з насінням як біологічно активного інгредієнта, що забезпечує приємний яблучний смак, пористу структуру та біологічну цінність готової продукції за рахунок збагачення мінералами та пектиновими речовинами. |
en_US |
dc.language.iso |
uk |
en_US |
dc.publisher |
Chernihiv: Desna Polygraph |
en_US |
dc.subject |
нетрадиційна сировина |
en_US |
dc.title |
Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне |
en_US |
dc.type |
Working Paper |
en_US |